Casal de Nadal a la Casa Taulé, des del dia 23 de desembre de 2021, fins al dia 5 de gener del 2022

Casal de Nadal a la Casa Taulé: Del 23 de desembre al 5 de gener de 2022

En el casal d’hivern que es planteja des d’Arteneu, es vol oferir un espai durant l’època de vacances escolars de Nadal, on els infants i joves a banda de poder gaudir de les diferents activitats artístiques, els espais de ludoteca i les diferents activitats proposades des de l’equip, puguin gaudir també de diferents sortides amb els i les seves companyes i monitores. 

A més, aquest projecte es compartirà amb Ninaia, un centre de teràpia infantil que ens oferirà diferents activitats terapèutiques, lúdiques, divertides i inclusives. Així que podrem visitar i gaudir dels diferents espais que formen el seu centre i conèixer alguns dels infants i joves que conformen aquest centre, compartint activitats de Nadal amb ells i elles. 

El casal d’hivern tindrà una durada de 10 dies, comprenen des del dia 23 de desembre de 2021, fins al dia 5 de gener del 2022. Concretament, parlem dels dies 23 i 24 de desembre com a primera setmana, 27-28-29-30 i 31 com a segona setmana i 3-4-5 de Gener de 2022 com a tercera i última setmana. 

L’horari dins d’aquestes dates serà de 9.00h a 13:00h, amb l’opció de servei de menjador de 13.00h a 15.00h (han de portar el dinar de casa. Aquest servei s’oferirà si hi ha un mínim de 3 infants/adolescents.)

La selecció d’aquests dies es podrà fer bé en la seva totalitat (fer els 10 dies de casal), seleccionant les setmanes que es desitgi o bé seleccionant dies particulars. 

us presentarem les diverses activitats artístiques que ofereix el centre Teatre, dansa, música i arts plàstiques), també exposarem els diferents espais de la ludoteca, dels quals se’n podrà fer ús durant el casal, i per últim, les activitats especials, que inclouen les sortides proposades pel centre (visita als Pessebres) i també, les diferents activitats que es podrà realitzar amb el centre Ninaia, el qual ens ofereix un conjunt d’activitats terapèutiques i lúdiques, en els seus espais especialitzats.

Període d’inscripció: del dimecres dia 1 de desembre al dimarts 14 de desembre.

També podeu realitzar el formulari online a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/LCpsTJrmk5QhYkFM9 

La inscripció serà efectiva un cop fet el pagament. 

En cas de fer-ho via transferència, us adjuntem el número de compte: 

ES30 0081 0052 0700 0318 8830    

Cal enviar a info@arteneu.cat el comprovant de la transferència bancària amb el concepte “NOM DE L’INFANT+CASAL NADAL”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Inscriu-te ara mateix

Espai inclusiu per tots els infants i joves

Matrícula curs vinent

Període de matriculació del curs 2022-23 obert per a tothom!

*Reserva la teva hora i vine a demanar informació